Verkoop

Bij aankoop

Active Real estate selecteert niet alleen de allerbeste villaĆ­s, appartementen en bouwkavels voor u uit, maar zorgt er ook voor dat u tijdens en na het aankoopproces de beste begeleiding krijgt.

Begeleiding bij het aankoopproces

Active Real estate zal u tijdens het gehele aankoopproces begeleiden en van alle benodigde informatie voorzien.

Voor de algemene regels met betrekking tot de aankoop van onroerend goed in Turkije

Begeleiding na oplevering

Onze samenwerkingspartners in Turkije kunnen u na oplevering van uw onroerend goed adviezen verstrekken over facilitaire zaken, zoals inrichting, witgoed, verbouwing,

of verhuur of beveiliging van uw woning tijdens uw verblijf in Nederland, maar ook voor het huren van een auto tijdens uw verblijf in Turkije is onze taak voor u te regelen.

Begeleiding in de periode van koop tot oplevering

Aangezien de Active realestate Sales Manager direct in contact staat met onze samenwerkings-partners in Turkije, kunnen wij u op elk gewenst moment informatie verstrekken omtrent uw aankoop en uw vragen direct doorspelen aan onze samenwerkingsmedewerkers ter plaatse.

Bij verkoop

Daarnaast biedt Active Real estate haar klanten bovendien een full-service pakket, en een verhuisservice tot het totaalonderhoud van huis en tuin dragen bij aan een spoedige en succesvolle verkoop.

Een op maat gemaakte presentatie en PR en marketingcampagne die aansluiten bij het authentieke karakter van het exclusief onroerend goed.

Active Real estate werkt landelijk en nauw samen met topmakelaars in Turkije

Nieuwsgierig geworden?

Aarzel niet om kontakt met ons op te nemen, wij zullen u als onze gast ontvangen.

Active Real estate kusadasi